PROGRAM
8:00 - 20:00
L,M,MI.J.V.S

Transport MOLOZ

Transport moloz

Car Moloz Ieftin!

Transport Moloz rezultate in urma renovarilor.

Car Moloz Bucuresti, asiguram ridicarea direct din locatie!

Dupa ce ai terminat renovarea locuintei este clar ca trebuie sa scapi si de molozul rezultat, fie ca este vorba de moloz pus in saci sau diferite obiecte cum ar fi, tocarii, usi, ferestre, linoleu, parche, vas wc, cada, mobila veche, etc.

Evacuam si diferite obiecte de mobilier, pat, fotoliu, dulap, biblioteca dar si electrocasnice.

Transport moloz din orice sector al Bucurestiului sau din proximitate.

Serviciul de Ridicare Moloz se efectueaza cu echipe formate din 3 mucitori bine instruiti pentru a ridica in siguranta molozul!

Transport Moloz Vrac, atunci cand accesul cu masina se face pana langa deseuri nu mai este nevoie sa puneti in saci deoarece echipa incarca direct in masina cu lopata sau mainile!

Avem echipa bine pregatita sa ridice resturile din orice incapere, curte, subsol, parter, etaj,pod, etc!

Transport Moloz la saci,acestia trebuie sa aiba o greutate maxima de 30 kg sa poata fi ridicat si transportat de o persoana.

Pentru Serviciul de Transport Moloz este nevoie sa sunati cu o zi din timp pentru a fi sigur ca suntem disponibili la o anumita ora dorita de dumneavoastra!

Ne deplasam pentru orice cantitate de moloz dar minimul pentru care ne deplasam este de 150 lei!

Transport Moloz

Car moloz in zona Bucuresti si Ilfov.

Conteaza foarte mult sa lucrati cu o firma seriosa deoarece multe persoane abandoneaza deseurile prin spatele blocurilor sau pe campuri, ceea ce duce la amenzi foarte usturatoare atat pentru cel care abandoneaza cat si pentru propietar.

Cel mai sigur, ca sa evitati orice neplacere cauzata de transport moloz, cumparati saci de rafie de la magazinele de bricolaj, pe care ii incarcati putin peste jumatate cu moloz, 30 kg, ca sa poata fi manipulat.

Transport Moloz cu autoutilitare de 3.5t, pe masina putem pune pana la 150 saci!

Pretul serviciului de Transport Moloz Bucuresti se poate afla telefonic, va asiguram ca pretul nu se va schimba la fata locului atata timp cat cantitatea de moloz este aceeasi ca cea transmisa telefonic!

Pretul difera in functie de zona, etaj,dificultate,etc.

Firma noastra detine contract cu mai multe gropi de gunoi aflate in apropierea Bucurestiului, toate deseurile ajung la gropile autorizate!

Transport Moloz Ilfov la preturi mici!

Tu ne suni si ne spui ce ai de evacuat iar noi iti spunem care este costul, simplu nu?

Suna chiar acum si programeaza un transport!


Ne deplasam in orice Sector:

Sector 1: Aviatorilor, Aviatiei, Baneasa, Bucurestii Noi, Damaroaia, Domenii, Dorobanti, Gara de Nord, Grivita, Victoriei, Floreasca, Pajura, Pipera, Primaverii, P-ta Romana

Sector 2: Colentina, Iancului, Moslor, Obor, Pantelimon, Stefan cel Mare, Tei, Vatra Luminoasa,Pipera, Mihai Bravu, Electronicii, Floreasca, Baicului, Andronache, Ion Creanga

Sector 3: Balta Alba, Centrul Civic, Dristor, Dudesti, Lipscani, Muncii, Salajan, Titan, Unirii, Vitan

Sector 4: Berceni, Giurgiu, Oltenitei, Piata Unirii, Tineretului, Vacaresti,Marasesti,Cutitul de Argint,Progresu,Aparatorii Patriei,Brancoveanu,Viilor.

Sector 5: Cotroceni,13 Septembrie, Dealul Spirii, Ferentari, Rahova, Salaj, Panduri, Gorge Cosbuc, Pieptanari.

Sector 6: Drumul Taberei, Apusului, Militari, Crângasi, Giulesti, Ghencea, Uverturui, Gorjului, Lujerului, Armata Poporului.


Debarasare Moloz si Mobila Veche

SERVICII OFERITE

  • TRANSPORT MOLOZ
  • DEBARASARE GUNOI CONSTRUCTII
  • DEBARASARE MOBILA VECHE
  • AGREGATE BALASTIERA

ECHIPA DE PROFESIONISTI

CREAT IN AJUTORUL CLIENTILOR

Echipa noastra activeaza pe piata de transport Moloz,Nisip,Mobila si ori ce alt tip de transport cu masini basculabile de 3.5 Tone de peste 5 ANI.

Avem peste 10.000 de clienti multumiti de serviciile noastre si pentru asta nu putem decat sa va multumim!

© 2020 MOLOZ-BUCURESTI.COM All Rights Reserved